Poll: Нов дизајн на веб страната?
Како ви се допаѓа новиот дизајн?
Пријави&неправилности
image
Од 9 до 11 јуни 2016 година, во Љубљана, Република Словенија се одржува 8-та средба на директорите на пензиските фондови/заводи од државите настанати на територијата на поранешна Југославија и ЕУМАСС Конгрес Словенија 2016.
image

ВО ФОНДОТ НА ПИОМ ПОТПИШАН ДОГОВОР ЗА ПОЛИСИ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ НА ПЕНЗИОНЕРНИ

На 10.03.2016 година во Фондот на пензиското и инвалидското осигурување на Македонија се потпиша Договор за нудење на полиси за осигурување и плаќање на рати ...
Повеќе